Bokmässa i Ljungskile

Bokmässa på Det Lilla Caféet i Ljungskile! På onsdag kväll läser jag för första gången ur min bok, Längtansresan, en självbiografisk roman om ofrivillig barnlöshet, infertilitet, IVF-försök, missfall, äggdonation, utanförskap och sorg.

Jag kommer även att finnas på plats på skrivcafét på tisdag kväll. På torsdag kommer Ulrika Jannert Kallenberg och jag att prata om vad man gör när man skrivit klart sitt manus. När är man “färdig”, vad är det för skillnad på en lektör och en redaktör och hur hittar man rätt förlag?

Även på lördag finns jag på Det lilla caféet under bokmässan för dig som vill fika och prata böcker!

Jag har tyvärr inga böcker att sälja ännu, men du kan läsa mer om Längtansresan här och du kan också förhandsbeställa boken på min hemsida.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: