Avtal med Idus förlag

Jag har skrivit avtal med Idus förlag om utgivning av Längtansresan! Min roman om ofrivillig barnlöshet, IVF-försök, missfall, äggdonationsförsök, sorg och utanförskap ska äntligen få möta sina läsare. Jag hoppas att boken ska bidra till att fler vågar prata om sina upplevelser kring ofrivillig barnlöshet och att skammen kring att vara ofrivilligt barnlös ska minska.

Det känns fantastiskt och samtidigt lite svårt att greppa. Att boken som jag har arbetat med så länge – i 2 1/2 år faktiskt ska ges ut.

Två förlag var intresserade av boken och det var först väldigt svårt att veta hur jag skulle förhålla mig till alla villkor och jämföra. Jag skickade båda avtalsförslagen till Författarförbundet och fick värdefull hjälp av dem. Jag pratade också med författare som givit ut böcker på båda förlagen och frågade dem om för- och nackdelar. I slutändan var det inte svårt att välja och jag tror att Idus kommer att passa mig och Längtansresan utmärkt!

Läs mer om Längtansresan här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: