Manus inskickat till Idus förlag

Manuset är nu redaktörsläst, korrekturläst och inskickat till förlaget. Det har varit ett intensivt arbete in i det sista och det känns nästan lite tomt nu när det är inskickat. Det är också lite läskigt. Är det verkligen färdigt nu …? Tänk om jag har missat något viktigt, eller tänk om det har smugit sig in något korrekturfel som varken jag eller korrekturläsarna sett? Men någon gång måste det ju också vara färdigt.

Nu ska jag ägna mig åt att få färdigt hemsida, sociala medier och förslag till marknadsaktivieter medan jag väntar på första utkast till inlaga och förslag till omslag från förlaget. Så spännande!

2 thoughts on “Manus inskickat till Idus förlag

Add yours

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: