Boken skickad till tryck!

Boken är klar och skickad på tryck! Jag har förstås tyckt att den har varit ”klar” länge, men även efter att jag skickade den till förlaget har det blivit många omgångar med korrekturläsning, ändringar av styckebrytningar, avstavningar och små fel som lyckats smita igenom korrekturläsningen. Nu är dock både omslag och inlaga godkända och förlaget har skickat boken på tryck. Det känns overkligt… Jag har jobbat med den i två och ett halvt år och snart kommer jag att ha den i min hand. Fantastiskt, men också lite läskigt. Har jag missat något…? Jag hoppas inte det. Även om jag faktiskt fortfarande ibland kommer på saker som jag tänker att jag borde ha tagit med i boken, men som inte kom med. Det är väl författarens dilemma… men nu är den faktiskt klar. Punkt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: