Releasefest Längtansresan – 29 augusti 2019

Min debutroman Längtansresan ges nu ut på Idus förlag och det vill jag fira med en releasefest tillsammans med dig! Kvällen bjuder på en introduktion av boken, intervju med författaren samt mingel med förfriskningar och tilltugg – och förstås boksignering!

Fri entré, men begränsat antal platser. Anmäl dig redan idag för att vara säker på att få en plats (anmälan senast 20 augusti). Du anmäler dig genom att klicka i ”kommer” på evenemangets facebooksida:
https://www.facebook.com/events/1135786833291499/

Längtansresan är en självbiografisk roman om ofrivillig barnlöshet. Det är en berättelse om en sorg som aldrig tar slut, om ett utanförskap som är svårt att förstå för alla som har barn och om att leva med en längtan som dagligen gör sig påmind. Förhoppningen är att boken ska bidra till att fler vågar prata om ofrivillig barnlöshet, infertilitet, missfall, IVF-försök och äggdonation. Det är så mycket skuld och skam förknippat med ofrivillig barnlöshet och tystnad bara ökar utanförskapet. Läs mer om boken.

”Det här är en bok – inte bara för de som är ofrivilligt barnlösa – utan även för oss andra: föräldrar och syskon, släkt och vänner, personalchefer och arbetskamrater, grannar och Facebookvänner. Vi som inte förstått, men som genom den här boken får kunskap. Vi som inte har kunnat sätta oss in i hur stor och omfattande längtan efter ett barn och en familj kan vara.”

/Margareta Björndahl, fil dr, pensionerad rektor och testläsare av Längtansresan

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: