Längtansresan – böckerna har kommit!

Igår, första dagen på semestern, fick jag hemleverans av 200 böcker. Det kändes magiskt att äntligen ha ett äkta exemplar av boken i handen. Boken, Längtansresan, som jag började skriva sommaren 2016 på en skrivarkurs på Ljungskile Folkhögskola och som jag sedan har arbetat med under flera år. Nu är den äntligen färdig och ska möta sina läsare.

Längtansresan – en berättelse om ofrivillig barnlöshet – böckerna har kommit!

Jag hoppas att boken ska läsas av andra med barnlängtan. Andra som har gått igenom IVF-försök, missfall och äggdonation. Andra som har gått igenom alla känslor av sorg, avundsjuka, maktlöshet, hopp, förtvivlan, längtan, väntan, ensamhet och utanförskap. Men jag hoppas ännu mer att den ska läsas av er som inte själva har någon erfarenhet av ofrivillig barnlöshet. Ni föräldrar som inte hade några problem att få barn. Ni som kanske känner någon som har svårt att få barn. Ni som är släkt och vänner, kollegor och personalchefer.

Min förhoppning är också att boken ska få fler att våga prata om ofrivillig barnlöshet, IVF, äggdonation och missfall. För tystnaden bara ökar utanförskapet.

2 thoughts on “Längtansresan – böckerna har kommit!

Add yours

  1. Hej, vill gärna köpa din bok, o hoppas få den signerad 💖 kan ju tyvärr inte komma den 29 aug då jag är i Jämtland på jakt…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: