Lanseringen av Längtansresan har startat

Jaha, vad händer här då? Sommaren är slut och jag har börjat jobba, både på mitt vanliga dagjobb och med att marknadsföra Längtansresan.

Bokleveransen kom ju lägligt min första semesterdag och det var en fantastisk känsla att äntligen få hålla i boken som jag jobbat med så länge. Äntligen skulle den få möta sina läsare! Men det kändes också lite överväldigande. Sex lådor med tvåhundra böcker i mitt garage och åttahundra till hos Förlagssystem. Jag blev mest matt vid tanken på allt jobb som nu måste göras för att skapa uppmärksamhet för boken. Jag var också trött efter ett pressat schema under våren för att få klart boken med redaktörsläsning, omarbetning, korrekturläsning och ett antal korrekturvändor med förlaget. Jag behövde semester…

Så, i sommar har jag mest ägnat mig åt att marknadsföra boken i mina egna kanaler – på Instagram och Facebook. Jag har inte ens orkat uppdatera hemsidan. Men nu, efter en avkopplande semester och i takt med att läsarrespons på boken börjar trilla in känner jag mig återigen taggad på att sälja böcker!

Läsarkommentarer om Längtansresan
Så här säger en läsare om Längtansresan av Emelie Ljungberg.

Jag jobbar ju även till vardags med marknadsföring och vet allt för väl att ingen produkt säljer sig själv. Så med avspark på releasefesten om drygt två veckor drar jag igång min lanseringskampanj och ska göra allt jag kan för att se till att Längtansresan syns – i media, på sociala medier, hos bokbloggare, på bokmässor och bokdagar! Håll utkik här och följ mig på Facebook och Instagram så missar du inget. Jag föreläser också gärna om boken och om ofrivillig barnlöshet, så tipsa gärna om du vet någon som kan vara intresserad.

Du som har läst och tycker om Längtansresan – hjälp mig gärna genom att tipsa dina vänner om boken, recensera Längtansresan på Bokus och genom att sprida mina inlägg i dina sociala kanaler. Tack!

PS – Det finns fortfarande ca 25 platser kvar till releasefesten – så vänta inte, utan anmäl dig nu!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: