Längtansresan – nu som ljudbok

Är du hemma och kanske lite uttråkad så här i Coronatider? Varför inte lyssna på en ljudbok? Min debutroman, Längtansresan, en personlig berättelse om ofrivillig barnlöshet, finns nu även som ljudbok.

Jag vet att det är många som har efterlyst ljudboken och undrat när den kommer – och nu är den äntligen här. Ljudboken ges ut via Saga Egmont och inläsare är Amelie Tinnadotter Norrby.

Var kan jag hitta ljudboken?

Ljudboken Längtansresan finns där ljudböcker brukar finnas. Dels för nedladdning hos nätbokhandlarna – t.ex Adlibris och Bokus, dels på vanliga ljudbokstjänster som Bookbeat, Storytel och Nextory.

För dig som föredrar att läsa på läsplatta finns Längtansresan också att ladda ner och läsa som e-bok hos både nätbokhandlare och ljudbokstjänster, via Idus Förlag.

Sagt om ljudboken Längtansresan

Längtansresan har i dagsläget fått fem stjärnor hos Storytel, fyra stjärnor hos Bookbeat och ett snittbetyg på 4,33 hos Nextory.

Så här presenteras Längtansresan som ljudbok:

Hur långt är man villig att gå för att göra sin största önskan till verklighet? Hur hanterar man insikten att ens dröm aldrig kommer att gå i uppfyllelse?

För många är det en självklarhet att skaffa barn och bilda familj. Men för vissa är resan dit lång, och ibland till och med omöjlig att slutföra. “Längtansresan” är en självbiografisk berättelse om författaren Emelie Ljungbergs kamp för att få barn. Vi möter henne i en tillvaro som snurrar runt menstruationscykler, hormonbehandlingar, missfall och IVF-försök. Hennes längtan efter ett eget barn gör sig ständigt påmind, och gränsen för vad hon är villig att göra för att bli gravid förskjuts ständigt. Detta är en berättelse om besvikelse och bitterhet, men också om mod och om hoppet som aldrig lämnar en.

Emelie Ljungberg är en svensk författare som inte räds att ta sig an livets svåra ämnen. I sin hyllade bok “Längtansresan” berättar hon om sin egen kamp för att bli gravid och alla de hinder som fanns i hennes väg.

Läs recensioner av Längtansresan här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: