Föreläsningar

Anlita mig som föreläsare. Jag läser ur min bok Längtansresan, pratar om ofrivillig barnlöshet och inbjuder till reflektion och kommunikation kring ämnet. Teman som jag tar upp kan t.ex. vara sorg, utanförskap, väntan, missfall, saker jag önskade att jag hade vetat tidigare och acceptans.

Bland annat tar jag upp exempel på hur jag som barnlös ofta blir bemött och hur jag istället önskar att jag skulle bemötas.

Jag anpassar mitt budskap beroende på publiken – andra barnlösa, vårdpersonal eller de som är helt okunniga kring vad det innebär att vara ofrivilligt barnlös. Kontakta mig för att diskutera ett upplägg som passar er.

Föreläsningar om Längtansresan
Föreläsningar om ofrivillig barnlöshet.
Foto: David Travis, Unsplash

Om ofrivillig barnlöshet

Om ofrivillig barnlöshet
Ofrivillig barnlöshet är svårt att tala om.
Foto: John Looy, Unsplash

Förmodligen känner du någon som drabbats av ofrivillig barnlöshet, du vet bara inte om det, för de flesta lider i det tysta. Mellan tio och femton procent av alla par drabbas. Ungefär två tredjedelar får barn till slut. En tredjedel får det inte. Men oavsett om resan slutar med ett barn eller inte hamnar du i ett utanförskap som det talas för lite om. Min förhoppning är att min bok, Längtansresan, ska bidra till att fler vågar prata om ofrivillig barnlöshet, infertilitet, missfall, IVF-försök och äggdonation.

Läs mer om ofrivillig barnlöshet.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: