Recensioner Längtansresan

Läsarrecensioner av boken Längtansresan, en roman om ofrivillig barnlöshet.

”Emelie Ljungberg skriver med inlevelse och blottar sina innersta känslor, när alla runt omkring lyckas men inte hon. Romanen är utmärkt att läsa för alla som är i samma situation, men också för dem som känner någon som är ofrivilligt barnlös, eller för vem som helst, för Längtansresan är också en välskriven och berörande skönlitterär debut.”
Charlotte Lilja, lektör BTJ (Bibliotekstjänst)


“Började läsa din bok igår och kunde inte sluta. Så stark och gripande. Du skriver så levande och lyckas förmedla din vanmakt och förtvivlan utan att det blir sentimentalt, lyckas ta fram det som bränner och tar tag i mig som läsare. Boken finns fortfarande kvar inom mig.”
Pia


“Jag som inte läst mer än ett par böcker på flera år för att jag av någon anledning inte “kommer igång”, kunde knappt lägga ifrån mig Längtansresan när jag väl började läsa den. Din längtansresa berörde mig mycket. Jag började också fundera på vad jag själv längtar efter.”
Sophie


“En fantastiskt gripande och otroligt välskriven bok. En bok för alla som är eller har varit ofrivilligt barnlösa, för alla som aldrig reflekterat över att det inte är en självklarhet att trycka på barnknappen och bli gravid och för alla andra däremellan! 
Författaren bjuder in oss att följa med på sin resa längs den nakna sanningens väg och beskriver en hjärtskärande och avgrundsdjup sorg men också en obändig kraft och envishet. Den visar hur en människa trots alla nederlag kan resa sig om och om igen och djupt inom sig hitta gnistan att gå vidare. Så länge det finns liv så finns det hopp!”
Betyg: 5 av 5⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Paula

Längtansresan - en berättelse om ofrivillig barnlöshet
Längtansresan – av Emelie Ljungberg
en roman om ofrivillig barnlöshet

Läs mer om Längtansresan och läs fler recensioner av Längtansresan hos Bokus.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: